A11y.General.SkipToContent
4-års Championat Helgstrand

Valerie B vinder det danske 4-års championat, Be Sure bliver nummer to

16. October 2022

Det er søndag og dermed finaletid på Blue Hors med de danske championatsfinaler. Dette års finalister i 4-års championatet indtog traditionen tro banen i hold på to, og det har været fantastisk at se så høj en kvalitet igen på dansk jord. 

Vores avlshingst Be Sure, der blev udnævnt fløjhingst i Dansk Varmblod tidligere på året, løb med sejren i den indledende runde, mens Revolution-afkommet og guldmedaljehoppen Valerie B vandt finalen med en totalscore på 91,6! Der er ingen tvivl om, at hun har arvet mange af sine kvaliteter fra sin fader, Verdensmesteren Revolution, og fik dem fremvist på flotteste vis i dagens finale. 

Valerie B blev redet af Anne-Mette Strandby Hansen og er avlet af Karin og Peer Guldbrandsen.

Den udtryksfulde avlshingst Be Sure (Benicio/Scuderia) og Mette Sejbjerg Jensen viste endnu engang flot figur og opnåede hele 90,8 i finalen, som rakte til en flot andenplads. Be Sure er avlet af Ludwig Fuchs.

På tredjepladsen har vi et imponerende afkom efter Helgstrands tidligere avlshingst, Quaterhit, nemlig Quinn G og på 4. pladsen endnu en efter Revolution, Rosée De Fontaine, flot præsenteret af Marie Anita Andersen.

Helgstrand opnåede hele 6 ud af de 10 placeringer i 4-års finalen - se resultatet af klassen og alle individuelle karakterer her

Billede: Fløjhingsten i Dansk Varmblod, Be Sure og Mette Sejbjerg Jensen blev nummer to i 4-års championatsfinalen.