A11y.General.SkipToContent

Succes ved U.S. Dressage Festival for Champions 2023

28. august 2023

Her efter afslutning på U.S. Dressage Festival for Champions kan vi se tilbage på en række helt fantastiske præstationer fra både Helgstrand ryttere og heste.

Lad os starte med Nora Batchelder og hendes smukke hoppe, Nova, som hendes sponsor Carol Glover, købte fra Helgstrand Dressage sidste år. Nora og Nova leverede det ene flotte ridt efter det andet, og til trods for deres relativt korte partnerskab, så oversteg de alle forventninger og sluttede på en sammenlagt 2. plads og dermed sølvet i U.S. Intermediare Mesterskabt.

En anden talentfuld rytter med Helgstrand heste, er Charlotte Jorst, som startede begge heste, Zhaplin Langholt and Federle, i U.S. Intermediare Mesterskabet. Med Zhaplin vandt hun Inter I Küren og sammenlagt sluttede de som bronzemedaljetagere i U.S. Intermediare Mesterskabet. Federle klarede sig også super flot og parret sluttede på en sammenlagt 5. plads.

Vores direktør hos Helgstrand USA, Lars Petersen, havde også nogle rigtig flotte ridt i Prix St. Georges Mesterskabet for Developing Horses. Her startede han hele to heste, Giovanni Bell and S-Express. Med Giovanni Bell red han sig bl.a. til en flot andenplads i anden del af konkurrencen, og sammenlagt sluttede han på en 10. plads med Giovanni Bell og på en 11. plads med S-Express.

Mackenzie Peer, som er rytter hos Helgstrand USA, havde nok at se til under dette mesterskab, idet hun konkurrerede med 3 unge heste. Og hun gjorde det fantastisk. Med Baileys on Ice opnåede hun en 8. plads blandt de bedste 5-årige dressurheste i USA. Med Francetto blev det til en 9. plads blandt de bedste 4-årige dressurheste i landet, og sammen med Franeur opnåede hun en 5. plads blandt alle 6-årige dressurheste i USA.

Sidt men ikke mindst, så slutter vi af med vores nye U.S. Grand Prix Champions, Helgstrand-rytteren Codi Harriso og hendes skønne Katholt’s Bossco. Ridt efter ridt fortryllede de publikum og sikrede sig en yderst imponerende guldmedalje samt den prestigefyldte mesterskabstitel - U.S. Grand Prix Champions 2023.

Stort tillykke til alle ryttere, ejere og heste – I har gjort det helt fantastisk.

Her hos Helgstrand er vi super stolte over, at så mange Helgstrand ryttere og heste har gjordt det så flot – vi glæder os til at se, hvad fremtiden byder på, for det kan kun blive stort!