A11y.General.SkipToContent

Revolution skal nu i portugisiske tøjler

22. oktober 2023

Vores succesfulde avlshingst og Grand Prix vinder, Revolution, er blevet solgt til MFI Group, som er sponsor for den portugisiske rytter, Roberto Brasil, som nu skal overtage tøjlerne på den fantastiske hingst.

Roberto er en erfaren rytter inden for professionel dressur. Han har deltaget i Verdensmesterskaberne for ungeheste i 2021 og 2023 og har konkurreret i 5 internationale Grand Prix’er. Derudover var han rangeret som den bedste Grand Prix-rytter i Portugal indtil august i år. Sammen med Revolution vil Roberto starte deres partnerskab i Danmark, hvor de i starten vil bruge tid på at lære hinanden at kende, så Roberto kan få en flyvende start med denne fantastiske hingst.

Og Revolution er en hest i særklasse. Helt fra start har han udvist exceptionel kvalitet og bl.a. vundet DRFs Championat for unge dressurheste, som både 4-, 5- og 6 års. Det er ikke kun i Danmark, Revolution har haft succes. I 2018 opnåede han den flotte præstation at blive udnævnt som verdensmester for 5-års under Andreas Helgstrand og året efter blev det til en flot sølvmedalje for 6-års. Sidenhen har Revolution og Andreas opnået endnu flere imponerede resultater, idet de i 2020 havde debut på Prix St. Georges niveau, hvor han sejrede med over 77% og i 2023 debuterede de i Grand Prix med en sejr på 75,9%

Det er ikke kun på det sportslige niveau, Revolution har imponeret. I avlen har han også haft stor succes. Han er fader til et flere kårede hingste og et imponerende antal succesfulde afkom, hvoraf intet mindre en fire af hans afkom deltog ved Verdensmesterskaberne for 5-års dressurheste i 2022. I 2021 fik Revolution fik en helt særlig hæder. I en alder af blot otte år blev han tildelt titlen elitehingst i Dansk Varmblod. En hyldest til sine egne præstationer og ikke mindst sine afkoms præstationer.

”Revolution er en helt særlig hest. Han er altid klar på at arbejde og så han har en helt fantastisk personlighed og karisma som skinner igennem både i stalden og når man sidder i sadlen. Han er en wauw-hest, som tryllebinder publikum og der er masser af potentiale, som hans nye ejer vil få stor glæde af. Jeg ser virkelig frem til at følge deres fremtidige rejse sammen”, siger Andreas Helgstrand

Der skal lyde en tak til Hanni Toosbuy Kasprzak og Søren Grønborg, som er medejere af Revolution. Uden jer havde det ikke været muligt at vinde buddet om ham den dag for otte år siden til den tyske hingstekåring. Også tak for jeres støtte gennem hele Revolutions karriere – vi værdsætter vores samarbejde og alt den støtte der er omkring de heste, vi har sammen.

Stort tillykke til MFI Group og Roberto Brasil, med erhvervelsen af Revolution. Vi er sikre på at det nye makkerskab nok skal blive en succes.