A11y.General.SkipToContent

Total McLaren vender ikke tilbage til sporten

17. juni 2024

Topavlshingsten Total McLaren vender desværre ikke tilbage til sporten på grund af en skade.

Den noble, sorte hingst efter Totilas / De Niro,  kom til Helgstrand i samarbejde med Future Dressage i 2020, efter at han tiltrak sig stor opmærksomhed ved sin hollandske kåring i 's-Hertogenbosch. Samme år blev han kåret i Dansk Varmblod og bestod sin 35-dages test, hvor hans fantastiske gangarter og store ridelighed især blev fremhævet.

horses.nl

Under rytter udviklede Total McLaren sig hurtigt, og med Jana Schrödter i sadlen opnåede han en bronzemedalje ved Bundeschampionatet for 4-års dressurheste – en bedrift, som blev gentaget for 5-års dressurheste i 2022, denne gang med Leonie Richter i sadlen.

Bundeschampionate 2022

Vi er naturligvis meget ærgerlige over, at Total McLaren ikke får mulighed for at udvikle sig yderligere på det sportslige plan. Heldigvis giver han sine store kvaliteter videre til sine afkom, og vi er derfor glade for, at han stadig kan bruges i avlen,” udtaler Andreas Helgstrand.

Total McLaren har allerede sat et betydeligt aftryk i avlen. Hans søn, Trocadéro Noir, som er ud af første følårgang, blev reservefløjhingst i Münster-Handorf og opnåede den højeste pris på hingsteauktionen med et hammerslag på 700.000 euro. I 2023 blev hans søn, Magic McKee L, kåret både i KWPN og Dansk Varmblod. 
Kvaliteten af Total McLaren’s første følårgang var så høj, at han i 2021 blev udnævnt til Main Premium ved kåringen i Oldenburg.

Kåringen i Oldenburg 2021 LL-photo.de

Total McLaren står hos Deckstation Schockemöhle og er tilgængelig for alle avlere, der ønsker at benytte ham. Han er godkendt i ni avlsforbund og, udover sine mange fysiske kvaliteter, besidder han et fantastisk godt temperament og en god karakter.

Hvis du vil vide mere om Total McLaren, så følg følg dette link: Helgstrand Dressage / Total McLaren eller kontakt en af vores avlsrådgivere for mere information om denne fantastiske hest - Helgstrand Dressage / Avlsrådgivere

Afkom efter Total McLaren:

  • Alexis F - Total McLaren x Finest - Opdrættet af Future Dressage
  • Total Pretty - Total McLaren x Fürstenball
  • Tawny F - Total McLaren x Hesselhøj Donkey Boy - Opdrættet af Future Dressage
  • Total Black - Total McLaren x Fürstenball
  • Hingsteføl efter Total McLaren x Fürstenball - Opdrættet af Agata Fornalska, Polen