Online følauktioner

topbillede nyhedsbrev 1 web

De forgangne år har vi afholdt følauktioner i samarbejde med vores tyske partner, Deckstation Schockemöhle med stor succes. Vi har været rundt i både Danmark, Tyskland og Holland for at besigtige føl, og det har været en sand fornøjelse at se de mange fine afkom efter de to stationers hingste.

- Vi vil gerne yde den bedste service over for vores kunder gennem hele processen. Derfor gentager vi succesen med vores online auktioner, så avlerne igen får mulighed for at nå ud til det købestærke publikum, som de to stationer har opbygget igennem mange år. Samtidig giver besigtigelserne mulighed for at holde en tæt dialog, sådan at vi hele tiden kan holde os skarp på, hvad vores kunder ønsker, fortæller Esben Møller.

Det eneste krav for at deltage til besigtigelserne er, at det skal være et afkom efter en nuværende eller tidligere avlshingst fra en af de to stationer. Man kan sagtens fremvise flere.

Alle, der ikke inviteres til auktionerne, får mulighed for at få gratis salgsmateriale bestående af 1-3 billeder og video. 


To online følauktioner med besigtigelser i Danmark og Tyskland

I år kommer der til at være besigtigelser rundt i Danmark som de forgangne år, ligesom vi afholder besigtigelser hos Schockemöhle i Mühlen.

Den første auktion ligger medio juni, hvor besigtigelserne i Danmark ligger den 8.-9. maj og i Tyskland den 15. maj.

Mandag den 8. maj: Vodskov, Randers og Middelfart
Tirsdag den 9. maj: Hillerød og Ringsted


Den anden auktion ligger i august, hvor besigtigelsen i Tyskland bliver den 30. juni og i Danmark den 3. og 4. juli. Mere info kommer.


Tilmelding

Tilmeldning sker til Lene Birkemose på telefon 22 57 44 11 eller mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Oplys venligst føllets navn, afstamning, fødselsdato foruden ejers navn og kontaktinfo samt ønsket sted for besigtigelse. 


Tidsplan og praktisk info sendes op til dagen for besigtigelsen. 


Ved spørgsmål


Skulle der være spørgsmål hertil, er du velkommen til at kontakte Esben Møller på telefon 52 24 85 15 eller mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..