Zibrasport livestreamer fra unghesteevent på Helgstrand

træning af ungheste top 2

I starten af året lancerede vi en perlerække af spændende og lærerige events på Helgstrand Dressage, hvor vi allerede efter 3 dage kunne melde udsolgt på det første event. Den positive respons fik os til at lancere et samarbejde med Zibrasport om livestreaming af vores events.

Var du ikke en af de heldige, der nåede at få billet til vores ungehesteevent på Helgstrand Dressage den 22. februar, så fortvivl ikke, for nu får du mulighed for at se med hjemme fra stuen, når Zibrasport streamer fra eventet. Så har du en unghest, der skal tilrides eller en hest, der skal klargøres til kåring, så sørg for at tune ind på www.zibrasportequest.com/live den 22. februar kl. 10, hvor vi starter med en guidet tur med Christian Springborg på Ny Ravnstrup – stedet, som huser vores føl og ungheste. Herefter er der teori og praktisk demonstrering på Helgstrand Dressage.

Efter oplæg og demonstration af det praktiske, vil der for liveseerne være mulighed for at få svar på de spørgsmål, som I måtte sidde med i en 30 minutters eksklusiv spørgerunde.

Det praktiske

Livestreamingen finder du her: https://www.zibrasportequest.com/live/

Det koster 99,- for basis-medlemmer at kigge med og kun 19,- for premium-medlemmer.

Skulle der være spørgsmål, er I velkomne til at kontakte Janni på mobil 28 70 64 17 eller mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Contact us

We would be pleased to help you choose the perfect horse for you, based on your budget and your requirements.

Andreas Helgstrand
andreas@helgstranddressage.dk

Thomas Sigtenbjerggaard
thomas@helgstranddressage.dk

Uggerhalnevej 80, 9310 Vodskov