Quinn G. vinder DV's unghestechampionat, Valerie B bliver 2'er og Alkaline 3'er

WhatsApp Image 2023 03 12 at 16.09.48

Billede: Quinn G. og Betina Jæger - vinder af DV's unghestechampionat 2023.

De kvalificerede sig alle sidste år til Dansk Varmblods Unghestechampionat. Over tre runder - først gangartsbedømelse, så programridning og sidst men ikke mindst under testrytter Cathrine Laudrup-Dufour har de 47 bedste 5-årige dressurheste konkurreret om den prestigefyldte titel - og nu er vinderen fundet.

Quinn G. har udviklet sig helt exceptionelt i løbet af de tre dage! En hest af en helt særlig kaliber. Efter den tidligere Helgstrand-hingst Quaterhit med Fassbinder som morfader, avlet af Helene Geervliet. Cathrine tildelte den skønne hoppe intet mindre end to 10-taller for hhv. ridelighed og kapacitet. Quinn G.'s daglige rytter er Betina Jæger.

Også vores guldmedaljehoppe og vinder af DRF's dressurchampionat sidste år, Valerie B (Revolution/Zack, avlet af Karin og Peer Guldbrandsen) opnåede høje karakterer og kunne indtage andenpladsen. Valerie B opåede 9 for ridelighed og 10 for kapacitet af testrytter Cathrine Laudrup-Dufour. Vaelrie B rides til dagligt af Anne-Mette Strandby Hansen. Desuden blev Alkaline e. Secret/Zalmiak Firfod (avler Anette Blangsted) nummer tre i unghestechampionatet. Alkaline rides normalvis af Merita Hagrén.

I unghestechampionatet har vi set flere heste efter nuværende eller tidligere Helgstrand-hingste - og det gør os umådeligt stolte at se, hvordan de har udviklet sig til at blive fantastiske rideheste. Og vi er sikre på, at mange vil fortsætte deres positive udvikling og en dag indtage de store arenaer.

Tillykke til ryttere, avlere og ejere af disse dejlige unge talenter!

Find resultatet af unghestechampionatet her


WhatsApp Image 2023 03 12 at 16.13.50

Billede: Anne-Mette Strandby Hansen og Valerie B sammen med avler, Karian og Peer Guldbrandsen samt Andreas Helgstrand. Parret blev nummer to i DV's unghestechampionat 2023.

WhatsApp Image 2023 03 12 at 16.09.48 1

Billede: Alkaline og Merita Hagrén blev nummer 3 i DV's Unghestechampionat.

Contact us

We would be pleased to help you choose the perfect horse for you, based on your budget and your requirements.

Andreas Helgstrand
andreas@helgstranddressage.dk

Thomas Sigtenbjerggaard
thomas@helgstranddressage.dk

Uggerhalnevej 80, 9310 Vodskov

×