Helgstrand med endnu en fløjhingst

Indianrock forromancei web

Billede: Andreas Helgstrand mønstrede selv den nykårede fløjhingst efter Indian Rock/For Romance I til stående bifald.

Den imponerende, langbenede og topmoderne unghingst med et bevægelsesmønster, der lover godt for fremtiden, var selvskrevet til titlen fløjhingst allerede ved forbesigtelsen. Og hingsten skuffede ikke ved kåringen i Oldenburg - tværtimod. Han tryllebandt publikum hele vejen både under mønstringen, i longe og i den fri præsentation. Dermed kan Helgstrand nu føje endnu en fløjhingst til kollektionen af tophingste, som avlerne kan vælge i mellem i  bedækningssæsonen 2022. 

Afkommet efter Indian Rock/For Romance I/K2/T. er avlet af Andrea Bechheim fra Tyskland og ejes i fællesskab af Stutteri EVO og Helgstrand.

Video: Indian Rock/For Romance I.

Valverde Floriscount LL Foto web

Billede: Valverde/Floriscount.


Udover fløjhingsten kunne Helgstrand også tilføje endnu en præmiehingst, nemlig Valverde/Floriscount/Lauries Crusador xx-afkommet, der blev rangeret som 4. bedste hingst ved kåringen. Hingsten slægter i sandhed sin fader på i udseende, Valverde, der blev solgt tidligere på året til tyske Yara Reichert sammen med staldkammeraten Springbank II VH. Derudover stillede Helgstrand også den velgående Don Allegro/Sarkozy-hingst til kåring, som opnåede godkendelse.

Don AllegroSarkozy LL Foto frikøbt web

Billede: Don Allegro/Sarkozy.Suarez Dante Weltino OLD kåring2021 LL Foto web

Billede: Præmiehingsten efter Suarez/Dante Weltino, der blev solgt for højeste hammerslagspris til auktionen.

Suarez-afkom solgt for 530.000 euro

Ved den efterfølgende auktion så vi yderligere to afkom efter Helgstrands hingste, nemlig præmiehingsten efter Suarez/Dante Weltino/Rubenstein I, avlet af Nina Sixtensson, der blev solgt for imponerende 530.000 euro til Klosterhof Medingen i Tyskland og den kårede hingst efter Jovian/Benaggio/De Niro, avlet af Caterina Schulz-Beelitz, der blev solgt for 370.000 euro til Lövsta Stuteri i Sverige. 
total mclaren web

Billede: Hauptprämiensieger 2021, Total McLaren og Leonie Richter. 

Total McLaren tildelt titlen Hauptprämiensieger 2021

Til dette års hingstekåring i Oldenburg blev både Total McLaren efter Totilas/De Niro og Fynch Hatton efter Formel Eins/Sir Donnerhall I invitereret til Vechta som to ud af de i alt tre hingste, der var i betragtning til den fornemme titel Hauptprämiensieger 2021. Det var den sorte skønhed efter Totalis, der løb med titlen, flot fremvist af vores tyske rytter, Leonie Richter. Fynch Hatton blev fremvist af Andreas selv. Begge kan I se i videoen herunder.  Video: Total McLaren/Leonie Richter og Fynch Hatton/Andreas Helgstrand.

Contact us

We would be pleased to help you choose the perfect horse for you, based on your budget and your requirements.

Andreas Helgstrand
andreas@helgstranddressage.dk

Thomas Sigtenbjerggaard
thomas@helgstranddressage.dk

Uggerhalnevej 80, 9310 Vodskov