Fantastisk Totilas-afkom til Helgstrand Dressage

maclaren

Billede: Total McLaren efter Totilas/De Niro. Billede: horses.nl

Ved den netop overståede kåring i KWPN i hollandske ’s-Hertogenbosch lykkedes det Helgstrand Dressage at erhverve sig et særdeles spændende afkom efter Totilas. Moderen Deja Vu er efter De Niro og i 3. led har vi avlsmatoren Sandro Hit. Dermed har vi med en særdeles stærk og eftertragtet præstationsafstamning at gøre. 

- McLaren ligner sin fader på en prik med det sorte ydre, men typemæssigt fraviger han med sit højtstillede og ædle udtryk, som vi mener kendetegner den moderne sportshest. Dertil besidder han selvfølgelig tre helt igennem fantastiske gangarter. Vi glæder os utrolig meget til at vise ham frem for avlerne allerede i morgen til vores hingsteshow i Verden, fortæller Andreas Helgstrand.

Den udtryksfulde hingst er ud af en særdeles spændende afstamning med Totilas som far, der er tredobbelt verdensmester og allerede som 9-års under Edward Gal præsterede at vinde Grand Prix kür med intet mindre end 90,75% ved EM i Windsor.

Det smukke ydre har McLaren formentlig avet fra morsiden, der bl.a. tæller Oldenburger-fløjhoppen, Silberaster OLD, der er dobbelt guldvinder ved bundeschampionatet og dermed selv har vist sit værd i sporten.

I 3. led har vi Sandro Hit, som er en levende legende med talrige sejre bag sig, her bl.a. at nævne vinder af unghesteverdensmesterskabet og vinder af bundeschampionatet med Dr. Ulf Möller.

Efter kåringen i KWPN i weekenden er han nu også kåret i Oldenburg. Han er døbt McLaren, men efter Helgstrands erhvervelse kommer han til at hedde Total McLaren. Total McLaren er købt sammen med familien Kasprzak.  

Contact us

We would be pleased to help you choose the perfect horse for you, based on your budget and your requirements.

Andreas Helgstrand
andreas@helgstranddressage.dk

Thomas Sigtenbjerggaard
thomas@helgstranddressage.dk

Uggerhalnevej 80, 9310 Vodskov