Åbent Hus i USA en stor success med over 2.000 gæster

Tirsdag den 17. januar inviterede Helgstrand og Beerbaum traditionen tro til åbent hus på vores faciliteter i Wellington, Florida for officielt at skyde sæsonen i gang. Og hvilken success med mere end 2.000 gæster fra nær og fjern, som benyttede lejligheden til at lægge vejen forbi.

Aftenen bød på dressur- og springheste, clinics og præsentationer samt udstilling med vores partnere af Global Equestrian Group. Vi håber, at alle nød godt af en spektakulær aften i hestenes tegn, hvor både Lars Petersen, Dr. Ulf Möller, Ludger Beerbaum samt Andreas Helgstrand delte ud af deres viden omkring træning af dressur- og springheste.

Vi vil samtidig gerne benytte muligheden for at takke vores partnere for at deltage i vores åbent hus og tilbyde vores mange gæster en flot og inspirerende udstilling.

- Jeg er utrolig glad for at være tilbage i Wellington og se så mange, som gæster os her. Vi åbner med glæde vores døre, og inviterer folk indenfor. Det er mit indtryk, at mange stalde her i Wellington er meget private. Men vi vil gerne vise vores dagligdag og ikke mindst, hvordan vi træner hestene. Vi vil gerne, at folk kigger forbi og ja, måske finder deres næste hest her, fortæller Andreas Helgstrand.

 

Contact us

We would be pleased to help you choose the perfect horse for you, based on your budget and your requirements.

Andreas Helgstrand
andreas@helgstranddressage.dk

Thomas Sigtenbjerggaard
thomas@helgstranddressage.dk

Uggerhalnevej 80, 9310 Vodskov