A Sky Full of Stars

WhatsApp Image 2023 03 10 at 20.26.27

Billede: Leonie Richter med Global Player og Betina Jæger med So Perfect ved Dansk Varmblods Galashow. 

Med overskriften A Sky Full of Stars indledte Dansk Varmblod deres traditionsrige gallashow - en perfekt afslutning på endnu en god dag i Herning.

Stjernetegn, stjernehimmel, stjerner på stribe. I aften hyllede vi personer, der har gjort en forskel i Dansk Varmblod gennem tiden og fejrede de nye talenter. En smuk gestus til Dansk Varmblod, som har været på en fantastisk rejse og i dag står som en af de mest betydningsfulde forbund. 

Endnu engang havde vi fornøjelsen af at deltage i showet og fremvise et antal af vores fantastiske avlshingste. Første show bød på et smukt sammensat program med fløjhingsten i DV, Be Sure præsenteret af Thomas Sigtenbjerggaard samt Betina Jæger på den storrammede Sezuan-søn, So Perfect, For Real præsenteret af Eric Martinez og ikke mindst vores tyske rytter, Leonie Richter, der red sidste års Verdensmester for unge dressurheste, Global Player. 

Aftenen sluttede vi af med en hyldest til Revolution, der netop har debuteret i Grand Prix med stor succes og hans talentfulde datter, Rosée de Fontaine. Smukt præsenteret af Andreas Helgstrand og Maria Anita Andersen.

Vi takker af efter en forrygende aften og glæder os til at gentage succesen igen i morgen, når Boxen igen danner rammerne om gallashowet foruden unghestechampionat med testrytter, præsentationsklasse, CDI-klasser og meget mere.

WhatsApp Image 2023 03 10 at 23.04.34

Billede: Maria Anita Andersen med Revolution-datteren Rosée de Fontaine og Andreas Helgstrand med Revolution ved DV's Galashow. 

WhatsApp Image 2023 03 10 at 23.04.33

 

Contact us

We would be pleased to help you choose the perfect horse for you, based on your budget and your requirements.

Andreas Helgstrand
andreas@helgstranddressage.dk

Thomas Sigtenbjerggaard
thomas@helgstranddressage.dk

Uggerhalnevej 80, 9310 Vodskov

×