14 nye hingste til kollektionen

Joshua efter JovianBelissimo M LL Foto frikøbt web

Billede: Joshua efter Jovian/Belissimo M - udnævnt præmiehingst ved Westfalerkåringen.

Det har været nogle begivenhedsrige dage ved de tyske kåringer i hhv. Oldenburg og Westfalen. Her kunne Helgstrand sammenlagt tilføje imponerende 14 avlsgodkendte hingste til bedækningssæsonen 2022, heraf flere fløj- og præmiehingste. De 14 hingste indkluderer både spring- og dressurhingste, hvor nogle er indkøbt i samarbejde med vores tyske samarbejdspartner, Deckstation Schockemöhle. 

Ved den netop overståede Westfalerkåring havde Helgstrand selv medbragt tre hingste, herunder den imponerende præmiehingst Joshua efter Jovian/Belissimo M, der i sandhed slægter sin fader på i sit bevægelsesmønster. Han er avlet af Volker Schmale-Steinkamp. Derudover nr. 14 efter Escolar/Dimaggio - en usædvanlig let og moderne hingst efter Escolar med tre stærke grundgangarter. Han er avlet af Daniela Werheit-Wagemeyer. Sidst men ikke mindst nr. 33 efter Glamourdale/Escolar, der er avlet af Gestüt Grasekamp.

GlamourdaleEscolar LL Foto frikøbt web

Billede: Glamourdale/Escolar.


EscolarDimaggio LL Foto frikøbt web

Billede: Escolar/Dimaggio.

VitalisFidertanz LL Foto frikøbt web

Billede: Den nyindkøbte præmiehingst efter Vitalis/Fidertanz til et hammerslag på 940.000 euro.

Tre nyindkøbte hingste ved auktionen

Ikke alene kunne Helgstrand tage de nu nykårede hingste med hjem, Andreas og Esben sikrede sig yderligere tre kårede hingste ved den efterfølgende auktion, heriblandt 1. reservefløjhingsten efter Vitalis/Fidertanz med et hammerslag på 940.000 euro og dermed auktionens mest eftertragtede hingst. Hingsten er avlet af ZG Werth. Derudover en lovende unghingst efter vores egen succesfulde avlshingst, Franklin, der har Rock Forever I til morfar og er avlet af Hendrik Schulte-Märter. Sidst men ikke mindst kunne Helgstrand også tilføje den buckskinfarvede og yderst billedskønne og harmoniske hingst efter Qaside/Captain Fire, der er avlet af  Sascha Hahn.

FranklinRock Forever I LL Foto frikøbt web

Billede: Franklin/Rock Forever I.

Qaside MDCaptain Fire LL Foto frikøbt web 

Billede: Qaside/Captain Fire.

Contact us

We would be pleased to help you choose the perfect horse for you, based on your budget and your requirements.

Andreas Helgstrand
andreas@helgstranddressage.dk

Thomas Sigtenbjerggaard
thomas@helgstranddressage.dk

Uggerhalnevej 80, 9310 Vodskov